spot_img

Novo krožišče in nakupovalni center

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Z investicijo obnove celotnega mesta Lenart, kjer so sredstva združila ministrstvo za infrastrukturo in lokalna skupnost, so načrtovali izgradnjo krožišča v industrijski coni z odcepom proti Sveti Trojici. A do tega takrat ni prišlo. Obljube so se končno uresničile in ministrstvo je po izbiri izvajalca pričelo z deli.

Pri tem bo občina Lenart subvencionirala javno razsvetljavo in zgradila dodaten uvoz.Pridobili bodo tudi nov uvoz v industrijsko cono, kjer nameravajo odpreti novo trgovsko središče. Kot je poudaril župan so te lokacije za investitorje zelo zanimive, zaradi ugodne cene zemljišča.

Kljub očitkom, da Lenart niso samo trgovine Kramberger poudarja, da so na občini odprti za investitorje in da ne morejo oni presoditi, kaj bodo gospodarstveniki gradili. Tudi trgovine so po njegovo pomemben segment gospodarstva.

Previous articleOd vil do vilic
Next articleNova igrala za otroke
- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Mariborski turizem se po dveh letih vnovič prebuja

Na Štajerskem so turistične številke letos boljše od lanskih in se bližajo tistim iz predkoronskega leta 2019. V Mariboru...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img