spot_img

Novi ukrepi v UKC Maribor

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Danes zjutraj na sestanku kriznega štaba so v UKC Maribor sprejeli dodatne ukrepe, ki so namenjeni vsem zaposlenim v kliničnem centru. S temi ukrepi bi preprečili možnost širjenja bolezni v bolnišnicah.
Ukrep, ki je bil sprejet danes predvideva, da tisti zaposleni, ki so se v zadnjih dneh vrnili iz ogroženih območij ostanejo naslednjih 8 dni doma, o številu le teg je še preuranjeno govoriti.

Prva dva okužena v Mariboru sta zaposlena v kliničnem centru, zato so bila v preteklih dneh opravljena tudi testiranja pri zaposlenih, zaenkrat so vsi testi negativni.
V mariborskem kliničnem centru se trenutno se trenutno zdravijo trije bolniki, okuženi s koronavirusom. Prva dva že omenjena, ter tretji, pri katerem so okužbo odkrili v soboto. Zdravstveno stanje vseh treh je stabilno.
Obiski še naprej ostajajo prepovedani, po Lenclovih besedah bo tako še kar nekaj časa. Delo v UKC Maribor pa ni zaradi tega ni nič okrnjeno, torej ambulante in programi delujejo normalno.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Visok jubilej Filozofske fakultete

Filozofska fakulteta Univerze v Mariboru  obeležuje 15 let od ustanovitve. Ker korenine humanističnega in družboslovnega študija na fakulteti segajo...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img