spot_img

Novi ukrepi v UKC Maribor

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Danes zjutraj na sestanku kriznega štaba so v UKC Maribor sprejeli dodatne ukrepe, ki so namenjeni vsem zaposlenim v kliničnem centru. S temi ukrepi bi preprečili možnost širjenja bolezni v bolnišnicah.
Ukrep, ki je bil sprejet danes predvideva, da tisti zaposleni, ki so se v zadnjih dneh vrnili iz ogroženih območij ostanejo naslednjih 8 dni doma, o številu le teg je še preuranjeno govoriti.

Prva dva okužena v Mariboru sta zaposlena v kliničnem centru, zato so bila v preteklih dneh opravljena tudi testiranja pri zaposlenih, zaenkrat so vsi testi negativni.
V mariborskem kliničnem centru se trenutno se trenutno zdravijo trije bolniki, okuženi s koronavirusom. Prva dva že omenjena, ter tretji, pri katerem so okužbo odkrili v soboto. Zdravstveno stanje vseh treh je stabilno.
Obiski še naprej ostajajo prepovedani, po Lenclovih besedah bo tako še kar nekaj časa. Delo v UKC Maribor pa ni zaradi tega ni nič okrnjeno, torej ambulante in programi delujejo normalno.

Prejšnji članekPrepoved dopustov v UKC Maribor
Naslednji članek41. rez Stare trte
- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:03:40

Veseli december brez druženja

Lanski veseli december je bil v Sloveniji bolj klavrn. Zaradi epidemije koronavirusa so veljali številni ukrepi, tudi omejitev potovanja...

VAŠ GLAS

Pogoj PCT se mi zdi...

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img