spot_img

Novi reflektorji in ureditev parka

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V občini Miklavž na Dravskem polju pa letos pripravljajo kar nekaj projektov, ki jih bodo naslednje leto tudi udejanjili. Eden izmed pomembnejših je ureditev parka v naselju Miklavž, ki bo potekala v treh fazah. Pomembna pridobitev za tamkajšnje prebivalce pa je tudi nakup novih reflektorjev za nogometno igrišče, s pomočjo katerega bodo organizirali tudi Nočni nogometni turnir.

V okviru evropskih projektov nameravajo posodobiti razsvetljavo na nogometnem igrišču Dobrovci. Investicijo vredno 87 tisoč evrov bodo realizirali s pomočjo evropskih sredstev.

Večje spremembe načrtujejo v Miklavžu, kjer bodo v letu 2021 uredili park in tržnico. Gre tudi za projekt LAS, ki ga v 85 odstotkih financira evropska unija, ostalo pa bodo zagotovili iz občinskega proračuna.

Gre za večji projekt, ki ga bodo realizirali v treh fazah. Občina Miklavž na Dravskem polju tako spreminja podobo in vztrajno
Tako v občini Miklavž poleg največje investicije obnove občinske stavbe obnavljajo številna šolska igrišča, izvajajo aktivnosti za pridobitev izvajalca za nadaljevanje gradnje infrastrukture v Dravskem Dvoru in oživitev tržnice v središču občine. S ciklusom investicij pa se tudi v prihodnje ne nameravajo ustaviti.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Sezona okužb dihal v polnem razmahu

Pediatri opozarjajo na velik porast števila virusnih okužb dihal pri otrocih, do česar je letos prišlo prej kot običajno....

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img