Novi reflektorji in ureditev parka

0
171

V občini Miklavž na Dravskem polju pa letos pripravljajo kar nekaj projektov, ki jih bodo naslednje leto tudi udejanjili. Eden izmed pomembnejših je ureditev parka v naselju Miklavž, ki bo potekala v treh fazah. Pomembna pridobitev za tamkajšnje prebivalce pa je tudi nakup novih reflektorjev za nogometno igrišče, s pomočjo katerega bodo organizirali tudi Nočni nogometni turnir.

V okviru evropskih projektov nameravajo posodobiti razsvetljavo na nogometnem igrišču Dobrovci. Investicijo vredno 87 tisoč evrov bodo realizirali s pomočjo evropskih sredstev.

Večje spremembe načrtujejo v Miklavžu, kjer bodo v letu 2021 uredili park in tržnico. Gre tudi za projekt LAS, ki ga v 85 odstotkih financira evropska unija, ostalo pa bodo zagotovili iz občinskega proračuna.

Gre za večji projekt, ki ga bodo realizirali v treh fazah. Občina Miklavž na Dravskem polju tako spreminja podobo in vztrajno
Tako v občini Miklavž poleg največje investicije obnove občinske stavbe obnavljajo številna šolska igrišča, izvajajo aktivnosti za pridobitev izvajalca za nadaljevanje gradnje infrastrukture v Dravskem Dvoru in oživitev tržnice v središču občine. S ciklusom investicij pa se tudi v prihodnje ne nameravajo ustaviti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here