spot_img

Novi reflektorji in ureditev parka

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V občini Miklavž na Dravskem polju pa letos pripravljajo kar nekaj projektov, ki jih bodo naslednje leto tudi udejanjili. Eden izmed pomembnejših je ureditev parka v naselju Miklavž, ki bo potekala v treh fazah. Pomembna pridobitev za tamkajšnje prebivalce pa je tudi nakup novih reflektorjev za nogometno igrišče, s pomočjo katerega bodo organizirali tudi Nočni nogometni turnir.

V okviru evropskih projektov nameravajo posodobiti razsvetljavo na nogometnem igrišču Dobrovci. Investicijo vredno 87 tisoč evrov bodo realizirali s pomočjo evropskih sredstev.

Večje spremembe načrtujejo v Miklavžu, kjer bodo v letu 2021 uredili park in tržnico. Gre tudi za projekt LAS, ki ga v 85 odstotkih financira evropska unija, ostalo pa bodo zagotovili iz občinskega proračuna.

Gre za večji projekt, ki ga bodo realizirali v treh fazah. Občina Miklavž na Dravskem polju tako spreminja podobo in vztrajno
Tako v občini Miklavž poleg največje investicije obnove občinske stavbe obnavljajo številna šolska igrišča, izvajajo aktivnosti za pridobitev izvajalca za nadaljevanje gradnje infrastrukture v Dravskem Dvoru in oživitev tržnice v središču občine. S ciklusom investicij pa se tudi v prihodnje ne nameravajo ustaviti.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Evropski milijoni za blaženje podnebnih sprememb

Vlada je v načrt razvojnih programov 2022–2025 uvrstila 12 novih projektov iz programa za blaženje posledic podnebnih sprememb in...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img