spot_img

Nova razsvetljava bo omogočila prihranke

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V občini Benedikt so pričeli z realizacijo projekta energetske sanacije javne razsvetljave in luči v športni dvorani. Primarni cilj projekta je zagotoviti kvalitetno osvetlitev v skladu s standardi, ki se bo izvajal kot javno – zasebno partnerstvo. Njegova vrednost pa je ocenjena na okoli 155,000€.

Občina je k energetski sanaciji razsvetljave pristopila z namenom zagotavljanja okoljskih in energetskih standardov osvetlitve javnih površin in površin v športni dvorani.

Primarni cilji projekta so zagotoviti kvalitetno osvetlitev v skladu s standardi, znižanje rabe energije ter znižanje potreb po vzdrževanju in vzdrževalnih stroškov.

Projekt se bo izvajal kot javno – zasebno partnerstvo s podeljeno koncesijo. Njegova vrednost pa je ocenjena na okoli 155,000€.
V športni dvorani so zamenjali 40 obstoječih reflektorjev z 32 novimi reflektorji. Sanacija javne razsvetljave pa zajema Zamenjavo večine obstoječih svetilk, z kvalitetnejšimi in varčnejšimi LED lučmi.
Celovita sanacija javne razsvetljave bo občini Benedikt prinesla številne pozitivne učinke, med pomembnejšimi pa je zagotovo znižanje potreb po vzdrževanju in vzdrževalnih stroškov.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img