spot_img

Nova pridobitev za novo šolsko leto

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Prva faza prenove OŠ Mladika je prinesla nekaj pomembnih izboljšav in postavila temelje za nadgradnjo. Medtem ko so šolarji uživali na zasluženih počitnicah, so to poletje v šoli potekala intenzivna gradbena dela. Medtem pa je v polnem teku že druga faza dozidave in rekonstrukcije OŠ Mladika.

Šolarji in zaposleni OŠ Mladika so imeli kakovostnejše pogoje za delo. Po več kot 20 letih končno lahko obedujejo v novi jedilnici.

Dozidava prepotrebne jedilnice in selitev kuhinje sta le dva izmed mnogih pomembnih segmentov te investicije. In čeprav bi po optimističnem planu učenci šele v drugi polovici septembra obedovali v novih prostorih, so z zaključkom investicije pohiteli.

Prva faza prenove OŠ Mladika je prinesla nekaj pomembnih izboljšav in postavila temelje za nadgradnjo. A z obnovo jedilnice  prenova še ni zaključena.

Epidemiološka situacija vzgojno-izobraževalnih zavodov pa se iz dneva v dan poslabšuje. Trenutno je v Podravju po podatkih Covid sledilnika  v karanteni že 73 oddelkov, kar je 12 več kot včeraj.

Starši in otroci epidemiološke ukrepe upoštevajo in se ne pritožujejo. Precepljenost zaposlenih pa ostaja v podravskem povprečju.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Najmlajši hospitaliziran covidni bolnik je star 31-let

petek so v Sloveniji ob 7507 PCR-testih potrdili 2270 okužb z novim koronavirusom, je objavil Nacionalni inštitut za javno...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img