spot_img

Nova igrala za otroke

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V naselju Vitomarci, ki spada pod občino Sveti Andraž v Slovenskih goricah, je v zaključni fazi izgradnja igral za otroke in preplastitev večnamenskega igrišča ob podružnični Osnovni šoli Cerkvenjak.

Vodilni na občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah so se odločili nekaj narediti tudi na tem področju, zato so se tudi prijavili projekt LAS in ga tudi uspešno pridobili.

Projekt je v zaključni fazi, igrala so otrokom že na voljo za uporabo, preplastitev igrišča za športe z žogo pa bo po vsej verjetnosti končana do začetka novega šolskega leta.

Investicija je večinsko financirana z evropskimi sredstvi, manjši del pa je tudi prispevala občina Sveti Andraž v Slovenskih Goricah.
Direktor občinske uprave pa je pojasnil poglavitne razloge za odločitev o izvedbi projekta.

V manjši občini kot je Sveti Andraž v Slovenskih Goricah je pomembno poleg gradnje cest in infrastrukture tudi zagotavljanje prostora za druženja med istimi ali različnimi generacijami. Na kakovost bivanja v občini pa ne vpliva le urejena komunalna infrastruktura, ampak odrejeni splošni pogoji za kvalitetno življenje, med katere zagotovo spadajo vložki v površine za zdravo in sproščujoče preživljanje prostega časa.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Sezona okužb dihal v polnem razmahu

Pediatri opozarjajo na velik porast števila virusnih okužb dihal pri otrocih, do česar je letos prišlo prej kot običajno....

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img