spot_img

Nova igrala za otroke

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V naselju Vitomarci, ki spada pod občino Sveti Andraž v Slovenskih goricah, je v zaključni fazi izgradnja igral za otroke in preplastitev večnamenskega igrišča ob podružnični Osnovni šoli Cerkvenjak.

Vodilni na občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah so se odločili nekaj narediti tudi na tem področju, zato so se tudi prijavili projekt LAS in ga tudi uspešno pridobili.

Projekt je v zaključni fazi, igrala so otrokom že na voljo za uporabo, preplastitev igrišča za športe z žogo pa bo po vsej verjetnosti končana do začetka novega šolskega leta.

Investicija je večinsko financirana z evropskimi sredstvi, manjši del pa je tudi prispevala občina Sveti Andraž v Slovenskih Goricah.
Direktor občinske uprave pa je pojasnil poglavitne razloge za odločitev o izvedbi projekta.

V manjši občini kot je Sveti Andraž v Slovenskih Goricah je pomembno poleg gradnje cest in infrastrukture tudi zagotavljanje prostora za druženja med istimi ali različnimi generacijami. Na kakovost bivanja v občini pa ne vpliva le urejena komunalna infrastruktura, ampak odrejeni splošni pogoji za kvalitetno življenje, med katere zagotovo spadajo vložki v površine za zdravo in sproščujoče preživljanje prostega časa.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Evropski milijoni za blaženje podnebnih sprememb

Vlada je v načrt razvojnih programov 2022–2025 uvrstila 12 novih projektov iz programa za blaženje posledic podnebnih sprememb in...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img