spot_img

Nov semester začenja 300 Erasmus študentov

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Erasmus+ je program EU za sodelovanje na področju izobraževanja, usposabljanja, mladine in športa za obdobje 2014–2020. Program Erasmus+ je namenjen izboljšanju spretnosti in zaposljivosti mladih ter posodobitvi izobraževanja in usposabljanja.

Za študij v Mariboru se odločajo študentje iz različnih držav iz vsega sveta. Študentje se za študij v Mariboru odločajo predvsem na podlagi pozitivnih izkušenj njihovih znancev ali prijateljev.

Študentje izbirajo najrazličnejše študijske programe. Njihovi cilji pa so povezani tudi z izboljševanjem angleškega jezika.
Stroški bivanja so odvisni od države iz katere prihajajo. EU državljani imajo nižje izdatke, kot državljani tretjega sveta. Vtisi študentov so po prvih dneh bivanja v Sloveniji pozitivni.

Program Erasmus je poleg izobraževanja v tujini in učenja tujih jezikov odlična priložnost spoznavati različne kulture in pridobivati sociološka znanja. Projekti učne mobilnosti pa omogočajo udeležencem izkušnjo v tujini, ki prinaša dolgoročne pozitivne učinke za njihov osebni in stro​kovni razvoj.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:12

Stanovalci proti avtobusnemu stičišču na prenovljenem Trgu revolucije

Trg revolucije se nahaja v starem delu Maribora in odpira pot v staro mestno jedro. Najdemo ga na desnem...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img