spot_img

Nov sedež Zavarovalnice Sava

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V bližini Mercator centra na Taboru bo do leta 2022 izgrajen nov poslovni center z 10. nadstropji, v katerega se bo selila Zavarovalnica Sava. Poslovni center bo nov sedež mariborskega dela Zavarovalne skupine Sava. Trenutno so v fazi pridobivanja ustrezne dokumentacije, zato je o zaključku gradnje še preuranjeno govoriti.

Območje zajema 12 parcel, katerih lastnik je trenutno podjetje MRB Investicije iz Lenarta. Nov poslovni center bo stal na območju, velikem kar 13.140 kvadratnih metrov. Ob gradnji poslovne stavbe je predvidena tudi pripadajoča komunalna in prometna infrastruktura.

V gradivu za javno razgrnitev OPPN sicer navajajo, da se ne obeta le en, temveč dva objekta. Poleg poslovnega objekta bodo zgradili še trgovski center z garažo v kletni etaži. V severovzhodnem delu območja bi uredili parkirišča, ki jih je dovoljeno opremiti z električnimi polnilnicami, delno nadkriti z nadstrešnicami, kar se natančneje opredeli v projektni dokumentaciji. Ob Ulici Eve Lovše pa nameravajo urediti tudi drevored. Predvideni so trije prometni priključki. Dva uvoza na območje sta predvidena na zunanja parkirišča, en uvoz pa je namenjen kot uvoz-dovoz v kletno etažo-garažo.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Zadnje novice

Šoferji na ptujskem, pozor! Redarji bodo lovili prehitre.

Medobčinsko redarstvo bo med 24. januarjem in 3. februarjem 2022 izvajalo nadzor hitrosti na območju občin iz svoje krajevne...

VAŠ GLAS

Boste zaradi podražitev prisiljeni v dodatno varčevanje?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img