spot_img

Nov sedež Zavarovalnice Sava

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V bližini Mercator centra na Taboru bo do leta 2022 izgrajen nov poslovni center z 10. nadstropji, v katerega se bo selila Zavarovalnica Sava. Poslovni center bo nov sedež mariborskega dela Zavarovalne skupine Sava. Trenutno so v fazi pridobivanja ustrezne dokumentacije, zato je o zaključku gradnje še preuranjeno govoriti.

Območje zajema 12 parcel, katerih lastnik je trenutno podjetje MRB Investicije iz Lenarta. Nov poslovni center bo stal na območju, velikem kar 13.140 kvadratnih metrov. Ob gradnji poslovne stavbe je predvidena tudi pripadajoča komunalna in prometna infrastruktura.

V gradivu za javno razgrnitev OPPN sicer navajajo, da se ne obeta le en, temveč dva objekta. Poleg poslovnega objekta bodo zgradili še trgovski center z garažo v kletni etaži. V severovzhodnem delu območja bi uredili parkirišča, ki jih je dovoljeno opremiti z električnimi polnilnicami, delno nadkriti z nadstrešnicami, kar se natančneje opredeli v projektni dokumentaciji. Ob Ulici Eve Lovše pa nameravajo urediti tudi drevored. Predvideni so trije prometni priključki. Dva uvoza na območje sta predvidena na zunanja parkirišča, en uvoz pa je namenjen kot uvoz-dovoz v kletno etažo-garažo.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Mariborski turizem se po dveh letih vnovič prebuja

Na Štajerskem so turistične številke letos boljše od lanskih in se bližajo tistim iz predkoronskega leta 2019. V Mariboru...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img