spot_img

FOTO: Neurje pustošilo po Spodnjem Podravju

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Neurje, ki se je v nedeljo popoldan razbesnelo na območju Spodnjega Podravja je povzročilo veliko škode na objektih. Samo v Ormožu je bilo uničenih 41 streh na stanovanjskih objektih, delno je razkrilo tudi streho osnovne šole. Podrtih je bilo 54 dreves in dva droga električne napeljave.

Hudo je bilo tudi na območju Občine Gorišnica, kjer je veter razkril strehe na 20 stanovanjskih in dveh gospodarskih objektih. Ob tem je neurje podrlo še tri drevesa.

V občini Videm je razkrilo 26 streh na stanovanjskih objektih in osem streh na gospodarskih poslopjih hkrati pa podrlo 53 dreves. Vremenska ujma je zajela tudi Markovce, kjer je odkrilo 43 streh na stanovanjskih objektih in štiri na gospodarskih poslopjih ter podrlo eno drevo.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Mariborski turizem se po dveh letih vnovič prebuja

Na Štajerskem so turistične številke letos boljše od lanskih in se bližajo tistim iz predkoronskega leta 2019. V Mariboru...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img