Nemanja Mitrović, zaradi poškodbe kolena, že končal sezono 2020/21

Črnoglede napovedi zdravniške službe NK Maribor so se uresničile : Nemanja Mitrović je,  huje poškodovan. Čaka ga večmesečno okrevanje, sezona 2020/21 je zanj zelo verjetno že končana.

Zgodba o sobotni zmagi proti Domžalam je tako dobila tudi negativno oznako.  Po dvoboju s Kolobarićem ob desni stranski črti v 13. minuti je Mitrović obležal, a ni čutil bolečin in je nadaljeval z igro do konca prvega polčasa. Med odmorom je zdravniška služba opravila pregled in mu ob sumu na težjo poškodbo ni dovolila vrnitve na igrišče.

Poškodba še povečala težave v obrambnem delu moštva

Bojazen, izražena po tekmi, da bodo  morali vijoličasti sezono nadaljevati in zaključiti brez stebra obrambe, je bila upravičena. Natančnejši pregled je pokazal, da gre za težjo poškodbo kolena. 28-letni branilec, ki je v tej sezoni zabil 3 gole, začenja dolgotrajno okrevanje in ne bo mogel pomagati moštvu v nadaljevanju aktualne sezone. Zagotovo velik udarec za klub, saj je Maribor v 11. krogih prejel kar 15 golov. Še posebej ob dejstu, da ima Mauro Camoranesi v tem trenutku  le dva zdrava osrednja branilca, Špira Peričića in mladinca Žigo Obrehta, saj sta na listi poškodovanih tudi Luka Uskoković in Ilija Martinović.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj