spot_img

Nekateri ponudniki znižali ceno zemeljskega plina

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Nekaj ponudnikov zemeljskega plina je znižalo račun za zemeljski plin in tako omogočilo prihranek pri stroških za ogrevanje, saj so se temperature v zadnjih dneh znižale.

Energija plus z občutno nižjimi cenami

Podjetje Energija plus bo od marca do maja za gospodinjstva in male poslovne kupce znižalo cene zemeljskega plina za 30 odstotkov. Znižanje predstavlja pri povprečnem kupcu na osnovnem paketu za 17,2 odstotka nižje stroške položnic za zemeljski plin.

Družbi Istrabenz plini in Plinarna Maribor bosta s 1. aprilom ceno zemeljskega plina po rednem ceniku za vse gospodinjske odjemalce znižali za 6,5 odstotka.

Za primerjavo Energetika Ljubljana bo uporabnikom zemeljskega plina, ki so tudi člani njenega kluba zvestobe, omogočila za 20 odstotkov nižje cene glede na redni cenik. Vsem ostalim odjemalcem, ki niso člani kluba zvestobe, bo Energetika Ljubljana ceno plina znižala za 10 odstotkov. Nižja cena bo veljala do vključno maja oz. do konca izrednih razmer.

V Petrolu, Energetiki Celje in v Termoelektrarni Šoštanj (Teš), pa cene ostajajo enake.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Američani prepoznali potencial Pirana

Ameriška televizijska mreža CNN je med najlepša mesta v Evropi uvrstila tudi Piran. Pri tem je na svoji spletni...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img