Nekaj voznikov je znova ostalo brez vozil

Policisti PPP Maribor so včeraj zasegli dva osebna avtomobila. Okrog 16. ure so na Radvanjski cesti, zaradi vožnje v rdečo luč, ustavili 34-letnega voznika, ki se je izkazal z neveljavnim vozniškim dovoljenjem. Zaradi suma, da vozi pod vplivom prepovedanih drog, so mu odredili strokovni pregled, ki ga je odklonil. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog, izrečena mu je bila tudi globa.

Popoldne pa so na Ulici Veljka Vlahoviča ustavili še 24-letnika, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola (0,18 mg/l). Zaradi vožnje pod vplivom alkohola mu je bil izdan plačilni nalog, zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja pa so mu policisti zasegli vozilo in ga predlagali v postopek sodniku za prekrške. Sopotniku so policisti zasegli tudi vrečko s posušenimi rastlinskimi delci za katere sumimo, da gre za marihuano.

Policisti PP Podlehnik so med včerajšnjo kontrolo cestnega prometa, zvečer ustavili 30-letnika voznika, ki je vozil kljub temu, da mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, za nameček pa je vozil tudi pod vplivom alkohola (1,33 mg/l). Vozilo mu je bilo zaseženo, sledi obdolžilni predlog.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj