Našli začasno rešitev za vrtec

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Da se v Občini Sveta Trojica v Slovenskih goricah soočajo s pomanjkanjem prostora v vrtcu je jasno že nekaj časa. Ravnatelj tamkajšnjega vrtca Darko Škerget in župan David Klobasa sta se zato dogovorila za začasno rešitev, v oddelek vrtca so v Sveti Trojici preuredili nekdanjo sejno sobo kulturnega doma. Prostor je bilo potrebno preurediti in prilagoditi potrebam za varstvo otrok, oddelek pa bo prve malčke sprejel 8. aprila.

Kot je za Štajerski tednik povedal ravnatelj šole in vrtca imajo v vrtcu pet oddelkov z 93 otroki, potrebovali pa bi še pet dodatnih mest. Kulturni dom so sicer v preteklosti že uporabljali za šolo, zato prostor dobro poznajo. V novem oddelku vrtca bodo morali zaposliti dodatno vzgojiteljico, varstvo otrok pa bo potekalo ob sedme ure zjutraj. Hrano bo iz matičnega vrtca v dodatni oddelek pripeljal hišnik, v času sprehodov pa bo vzgojiteljici pomagala ena od pomočnic v vrtcu.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:58

V Slovenski Bistrici želijo zeleno mobilnost

Od 20. septembra bo potekal Evropski teden trajnostnega razvoja 2021. Gre za vseevropsko pobudo, ki tudi letos spodbuja različne...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img