spot_img

Našli začasno rešitev za vrtec

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Da se v Občini Sveta Trojica v Slovenskih goricah soočajo s pomanjkanjem prostora v vrtcu je jasno že nekaj časa. Ravnatelj tamkajšnjega vrtca Darko Škerget in župan David Klobasa sta se zato dogovorila za začasno rešitev, v oddelek vrtca so v Sveti Trojici preuredili nekdanjo sejno sobo kulturnega doma. Prostor je bilo potrebno preurediti in prilagoditi potrebam za varstvo otrok, oddelek pa bo prve malčke sprejel 8. aprila.

Kot je za Štajerski tednik povedal ravnatelj šole in vrtca imajo v vrtcu pet oddelkov z 93 otroki, potrebovali pa bi še pet dodatnih mest. Kulturni dom so sicer v preteklosti že uporabljali za šolo, zato prostor dobro poznajo. V novem oddelku vrtca bodo morali zaposliti dodatno vzgojiteljico, varstvo otrok pa bo potekalo ob sedme ure zjutraj. Hrano bo iz matičnega vrtca v dodatni oddelek pripeljal hišnik, v času sprehodov pa bo vzgojiteljici pomagala ena od pomočnic v vrtcu.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:53

V Pekrah zadovoljni z obnovo Bezjakove ulice, a si želijo nadaljevanja ureditve cest

Krajevno skupnost Pekre je v obisku vseh lokalnih entitet mariborske občine lani obiskal župan Saša Arsenovič s svojo ekipo....

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img