spot_img

Nakup nove sezonske smučarske vozovnice na daljavo še do 31. 3.

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Medtem ko so ukrepi za omejitev širjenja koronavirusa na Mariborskem Pohorju ustavili delovanje gondole, kolesarskega parka in blagajne, se pri Marpromu »na daljavo« že pripravljajo na čas po koncu epidemije. Tako smučarje obveščajo, da so super predprodajo sezonskih vozovnic za zimo 2020/2021 podaljšali še do 31. marca; ker osebno poslovanje trenutno žal ni mogoče, sprejemamo naročila do omenjenega datuma izključno po e-pošti na naslovu info@visitpohorje.si.

Pri tem bodo vsem kupcem poslali predračun, po plačilu tega pa izdelali novo sezonsko smučarsko vozovnico, ki jo bodo lahko prevzeli, ko bo blagajna na spodnji postaji Pohorske vzpenjače znova odprla vrata. Enako kot doslej bodo tudi v podaljšku super predprodaje do konca marca imetnikom letošnje sezonske smučarske vozovnice ob nakupu nove priznali še dodatnih 10 odstotkov popusta na sedaj veljavne akcijske cene – 370 evrov za odrasle, 310 za mladino, študente in seniorje ter 210 za otroke in invalide.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img