spot_img

Nagovor ministrice za šolstvo ob nadaljevanju šolskega leta

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport Simona Kustec se je s pismom in video nagovorom danes obrnila na učenke in učence, dijakinje in dijake, starše in skrbnike.

V ponedeljek se v odpirajo vsi vrtci in osnovne šole za učence od 1. do 3. razreda. Po podatkih ministrice Simone Kustec se v šole vrača 64.497 učencev oz. 34,4 % vseh osnovnošolcev. Ponovno se odpirajo osnovne šole s prilagojenim programom, srednje šole za dijake zaključnih letnikov in posameznike, ki bodo opravljali maturo in zaključni izpit. Šolska vrata se odpirajo tudi za vse, ki bodo opravljali izpite v skladu s šolskim koledarjem ter za kandidate za vpis v srednje šole v 2020/2021, ki morajo opraviti aktivnosti prijavno-vpisnega postopka in za udeležence izobraževanja odraslih.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Evropski milijoni za blaženje podnebnih sprememb

Vlada je v načrt razvojnih programov 2022–2025 uvrstila 12 novih projektov iz programa za blaženje posledic podnebnih sprememb in...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img