spot_img

V Kidričevem podtaknil požar

V zadnjem tednu

 

Danes zjutraj, malo pred 5. uro so bili ptujski policisti obveščeni o požaru na hodniku stanovanjskega bloka na Kidričevem. Policista, ki sta prihitela na kraj požara, sta z avtomobilskim gasilnim aparatom požar pogasila. Dokončno so ga sanirali gasilci. Ker se je zaradi požara razvil gost dim, so stanovalce evakuirali na prosto, dokler gasilci niso bloka prezračili. Poškodovan ni bil nihče, nastalo je okoli 1.000 evrov materialne škode.

Policisti so ugotovili, da je neznani storilec, na hodniku pred stanovanjem 40-letne stanovalke, zakuril papir in karton, ogenj pa se je nato razširil na leseno mizico na hodniku in še na več predmetov last navedene stanovalke.

Ob pregledu stanovanjskega bloka so policisti v kletnih prostorih še na dveh mestih našli zažgan papir. Zaradi tega utemeljeno sumijo, da je bil požar podtaknjen.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Nova prometna ureditev pri šoli

Mestna občina Maribor je skladno s smernicami za izboljšanje prometne varnosti otrok pred Osnovno šolo Rada Robiča Limbuš uredila posebno...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel