spot_img

Na Ptuju iščejo šoferje prostovoljce

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Septembra so v sodelovanju Mestne občine Ptuj, Javne službe Ptuj in Združenja šoferjev in avtomehanikov Ptuj pričeli z izvajanjem brezplačnega prevoza za starejše občane, tiste, ki nimajo lastnega prevoza za opravljanje krajših poti v Mestni občini Ptuj. Z električnim avtomobilom, ki so ga poimenovali Šoferko starejše občane vozijo predvsem na obiske zdravnika, bolnišnice in druge ustanove ali pa v središče mesta po opravkih.

Sodelujoči v projektu, Združenje šoferjev in avtomehanikov Ptuj, je za storitev Šoferko usposobila 12 prostovoljnih, že upokojenih šoferjev.

Prevoze izvajajo člani združenja prostovoljno, po vnaprej določenem razporedu. Sicer združenje šteje več kot 180 članov, se vseeno soočajo s težavami pri zagotavljanju zadostnega števila prostovoljcev, za izvedbo vseh aktivnosti. Za izvajanje prevozov pa bi potrebovali bi še več prostovoljcev, zato zainteresirane pozivajo, da se jim pridružijo.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:03:40

Veseli december brez druženja

Lanski veseli december je bil v Sloveniji bolj klavrn. Zaradi epidemije koronavirusa so veljali številni ukrepi, tudi omejitev potovanja...

VAŠ GLAS

Pogoj PCT se mi zdi...

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img