Na večini srednjih šol se bodo jutri informativni dnevi odvijali ob 9. in 15. uri, v soboto pa ob 9. uri. Vse predstavitve bodo tokrat potekale virtualno.

Prometno šolo obiskuje 201 fant in 159 deklet. Med slednjimi je posebej zaželen poklic tehnik varovanja, kjer je v program vključenih 94 punc in 82 fantov. Letos razpisujejo po dva oddelka na obeh programih in se nadejajo polnih razredov kot pretekla leta.

Na prometni šoli pa poskrbijo tudi za mlade športnike. Olimpijski komite je šoli podelil status šola prijazna športnikom, kjer posebej skrbijo za izobraževanje mladih profesionalnih športnikov.

Zadnji rok za oddajo prijav za vpis v prvi letnik srednjih šol za naslednje šolsko leto je 2. april do 22. aprila pa lahko dijaki svoje vloge prenesejo na drugo šolo. Sočasno z vpisom v srednjo šolo zbirajo prijave tudi za vpis v dijaški dom. V dijaškem domu jim nudijo številne aktivnosti, pa tudi pomagajo pri učenju. Obenem jim zagotavljajo tudi različne dejavnosti tudi strokovne ekskurzije v tujino.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj