Večerni webinarji so v okviru tedna oblikovanja na Fakulteti za strojništvo UM namenjeni predvsem študentom, ki nameravajo nadaljevati študij na magistrski stopnji in želijo pridobiti znanja s področja inženirskega oblikovanja, potencialnim študentom dodiplomskega izobraževanja, ki iščejo študijske programe s področja inženirskega oblikovanja, kakor tudi širši publiki, ki jo zanima tovrstno področje.

Predstavljene bodo različne aktivnosti

Povezane z izvajanjem magistrskega študijskega programa Inženirsko oblikovanje izdelkov – IOI, ki vsebuje dve smeri: Oblikovanje izdelkov in Oblikovanje tekstilij in oblačil ter s katerim izoblikujemo lik študenta, podprtega z interdisciplinarnimi znanji s področij tehnike, oblikovanja in estetike.

​Danes bodo gostili študenta Denisa Štajdoharja, ki je na smeri Oblikovanje izdelkov oblikoval fitnes napravo za krepitev moči za blagovno znamko KingsBox.  Predstavil bo proces oblikovanja tega izdelka od ideje do realizacije.

IOI_pon_popr.jpg

Webinarje bo spremljala Virtualna razstava umetniških del študentov, ki so nastajala v okviru predmetov Estetika in semiotika ter Risarsko eksperimentiranje.

Povezave na webinarje bodo objavljene na spletni strani Fakultete za strojništvo https://www.fs.um.si/, na spletni strani smeri študijskega programa Inženirsko oblikovanje izdelkov https://design.fs.um.si/ ter na Facebooku https://www.facebook.com/ioi.fs.um​.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj