Na “derbi” z brezplačnim prevozom

0
118

 

V soboto, 22. februarja bo v Ljudskem vrtu potekala nogometna tekma med NK Maribor in NK Olimpija. Imetnikom vstopnic za omenjeno tekmo bo na voljo brezplačen prevoz z avtobusi mariborskega mestnega potniškega prometa. To ugodnost lahko omenjenega dne imetniki vstopnic izkoristijo na vseh mestnih avtobusnih linijah od 16. ure do konca voženj po veljavnem voznem redu. Pri tem morajo na avtobusu le pokazati vstopnico za nogometno tekmo, voznik pa jim bo natisnil in izročil vozovnico s ceno 0,00 evrov.

Prav tako bo v soboto zaradi nogometne tekme od 17. do 24. ure veljala popolna zapora Mladinske ulice na odseku od Strossmayerjeve do Kajuhove ulice. Posledično bodo avtobusi na linijah 7 Kamnica in 18 Pekre na tem območju vozili po spremenjeni poti od Krekove ulice po Strossmayerjevi ulici, Gosposvetski in Vrbanski cesti, kjer se bodo vrnili na ustaljeno traso. V času zaprtja Mladinske ulice ne bo v uporabi avtobusno postajališče Stadion – Ljudski vrt.

V podjetju Marprom se zahvaljujejo za razumevanje in vabijo vse obiskovalce nogometne tekme, da se v bližino Ljudskega vrta pripeljejo brezplačno z mestnim avtobusom in pozneje z njim tudi varno vrnete domov. Brezplačen prevoz v Marpromu zagotavljamo v sodelovanju z Mestno občino Maribor.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here