spot_img

Na cestah v Slovenskih goricah dve nesreči zaradi vpliva alkohola

V zadnjem tednu

Pod vplivom alkohola zapeljal s ceste

Včeraj popoldan je v Spodnji Voličini 60-letni moški, zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča, z osebnim avtomobilom zapeljal v obcestni jarek. V prometni nesreči je bil udeležen sam. Elektronski alkotest je pokazal, da je imel v organizmu 0,76 mg/l alkohola. Policisti so vozniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje, na pristojno sodišče pa bodo zoper njega podali tudi obdolžilni predlog.

Prometna nesreča v Vukovskem dolu

Sinoči je 25-letni moški vozil osebni avtomobil po lokalni cesti od Vukovskega dola proti Jakobskemu dolu. Zaradi neprilagojene hitrosti vožnje je v levem preglednem ovinku izgubil oblast nad vozilom, zaradi česar je vozilo zaneslo v desno, tam pa je trčil v travnato nabrežino in pristal v jarku.

V trčenju se je njegova 19-letna sopotnica lažje telesno poškodovala. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali v UKC Maribor. Elektronski alkotest je pokazal, da je imel v organizmu 0,39 mg/l alkohola. Policisti so vozniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje in mu izdali
plačilni nalog.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Nova prometna ureditev pri šoli

Mestna občina Maribor je skladno s smernicami za izboljšanje prometne varnosti otrok pred Osnovno šolo Rada Robiča Limbuš uredila posebno...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel