spot_img

Motorist se je huje poškodoval

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Včeraj, okoli 13.05 je 79-letna ženska vozila osebni avtomobil po regionalni cesti iz smeri Zgornje Polskave proti Mariboru. Izven naselja Bukovec je z vozilom zavila v levo, proti parkirišču tamkajšnjega gostišča v trenutku, ko jo je za njo vozeči 60-letni voznik motornega kolesa, preko neprekinjene ločilne črte, že pričel prehitevati po levi strani. Voznik motornega kolesa je zaradi tega s sprednjim desnim delom motornega kolesa trčil v sprednji levi del osebnega avtomobila. Po trčenju je voznika motornega kolesa odbilo v levo, da je zapeljal čez levo smerno vozišče in križišče pri bencinskem servisu, tam je zapeljal še čez zelenico z dvignjenimi robniki in nato s sprednjim delom motornega kolesa trčil še v desni bočni del tam parkiranega osebnega avtomobila. Po trčenju v to vozilo je padel in se hudo poškodoval.

Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v UKC Maribor. Policisti so motoristu zaradi vožnje preko neprekinjene ločilne črte izdali plačilni nalog, voznico osebnega avtomobila pa bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Najmlajši hospitaliziran covidni bolnik je star 31-let

petek so v Sloveniji ob 7507 PCR-testih potrdili 2270 okužb z novim koronavirusom, je objavil Nacionalni inštitut za javno...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img