spot_img

Motorist se je huje poškodoval

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Včeraj, okoli 13.05 je 79-letna ženska vozila osebni avtomobil po regionalni cesti iz smeri Zgornje Polskave proti Mariboru. Izven naselja Bukovec je z vozilom zavila v levo, proti parkirišču tamkajšnjega gostišča v trenutku, ko jo je za njo vozeči 60-letni voznik motornega kolesa, preko neprekinjene ločilne črte, že pričel prehitevati po levi strani. Voznik motornega kolesa je zaradi tega s sprednjim desnim delom motornega kolesa trčil v sprednji levi del osebnega avtomobila. Po trčenju je voznika motornega kolesa odbilo v levo, da je zapeljal čez levo smerno vozišče in križišče pri bencinskem servisu, tam je zapeljal še čez zelenico z dvignjenimi robniki in nato s sprednjim delom motornega kolesa trčil še v desni bočni del tam parkiranega osebnega avtomobila. Po trčenju v to vozilo je padel in se hudo poškodoval.

Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v UKC Maribor. Policisti so motoristu zaradi vožnje preko neprekinjene ločilne črte izdali plačilni nalog, voznico osebnega avtomobila pa bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Investicije dražje, roki izvedbe pa daljše

Gradbena dela na objektih in infrastrukturi, ki se izvajajo na območju Mestne občine Ptuj so ocenjena na 23, 5...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img