Mestni avtobustni promet od ponedeljka v polnem obsegu

0
21

Mariborski mestni avtobusi bodo v ponedeljek, 8. marca, ponovno začeli voziti po polnih voznih redih. Ti bodo omenjenega dne, ko se v šole vračajo dijaki (po modelu C) in se bo po pričakovanjih povečalo število potnikov na avtobusih, uvedeni na vseh stalnih mestnih linijah v Mariboru.

Do nadaljnjega bosta ostali v mirovanju le nočni krožni liniji 1 in 2, na katerih še ne bomo opravljali prevoza. Trenutno je namreč še v veljavi omejitev gibanja po 21. uri, uvedena z odlokom Vlade RS. Novi vozni redi, ki so naravnani na čas šolskega pouka, bodo v petek popoldan objavljeni na spletni strani www.marprom.si.

V avtobusih še vedno veljajo vsi dosedanji preventivni ukrepi

Pred prehodom nanje znova opozarjamo, da na avtobusih še naprej veljajo vsi dosedanji zaščitni ukrepi:

Obvezno nošenje maske, razkuževanje rok, uporaba samo neoznačenih sedežev in ohranjanje razdalje vsaj 1,5 metra. Potnike prosimo za njihovo upoštevanje, saj bomo le tako lahko zagotavljali varen prevoz z mestnimi avtobusi.

Obenem vas seznanjamo, da vsi vozniki in voznice mariborskih mestnih avtobusov ter kontrolorji enkrat tedensko opravijo testiranje na COVID-19, kot to določa odlok vlade.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here