spot_img

Medgeneracijski center DANica Ruše v novih prostorih

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Oktobra so v Rušah odprli dolgo pričakovani medgeneracijski center DANica Ruše, ki je v kraj prinesel nove vsebine za vse generacije. Po dobrih treh mesecih pa se je medgeneracijski center preselil v nove prostore.

Medgeneracijski center DANica prinaša pestro paleto vsebin, ki ponujajo možnost kakovostnega preživljanja prostega časa za starejše ter spodbuja medgeneracijsko sodelovanje. Po besedah županje so ga Rušani zelo dobro sprejeli in se relativno veliko družili v prejšnjih prostorih centra.

Novi prostori Medgeneracijskega centra DANica na Mariborski cesti bodo od sedaj naprej na voljo vsem generacijam, vsak dan do 15. Ure, predvsem pa bo več prostora za druženje in različne aktivnosti.

Medgeneracijski center DANica Ruše je tretji tovrstni center, ki deluje zunaj mariborske občine. Oktobra se je tako pridružil DANici Duplek in DANici Rače.

Odprtje Medgeneracijskega centra je tudi eden izmed korakov, kako Ruše narediti starejšim prijaznejše, kajti v Rušah je kar petina prebivalcev starejših od 65. Let. Eden izmed osrednjih ciljev aktualne ruške županje je tudi izgradnja doma za starejše v Rušah.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img