spot_img

Martinovanje na cestah

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Na Martinov vikend so imeli mariborski policisti že nekaj dela z vozniki, ki so pregloboko pogledali v kozarec. Brez vozniškega dovoljenja je včeraj, okrog 16. ure, ostal 60-letnik z območja PP Ormož, preizkus alkoholoziranosti je pokazal 0,61 mg/.

Na območju Slovenske Bistrice so policisti obravnavali 56-letnika, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola (0,87 mg/l). Vozilu mu je bilo zaseženo. Le uro in pol kasneje so policisti PP Slovenska Bistrica obravnavali še prometno nesrečo, v kateri je 27-letnik pod vplivom alkohola (0,90 mg/l) zapeljal v jarek, po trčenju pa je vozilo pristalo na strehi. K sreči se voznik ni poškodoval.

0,90 mg/l pa je pokazal tudi preizkus alkoholiziranosti pri 27-letniku, ki so ga včeraj zvečer na Ptuju obravnavali policisti. Noč je (v pridržanju) preživel na policijski postaji.

Ker Martinovega vikenda še ni konec, voznike pozivajo, da se odrečejo alkoholu, kadar vozijo.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Evropski milijoni za blaženje podnebnih sprememb

Vlada je v načrt razvojnih programov 2022–2025 uvrstila 12 novih projektov iz programa za blaženje posledic podnebnih sprememb in...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img