Skoraj povsem svež Vaški trg Plintovec v občini Kungota je končno dočakal tudi nastop Kungoške pleh muzike, skupine glasbenih navdušencev, ki ne smejo manjkati na nobenem občinskem slavju. Prvi tovrstni nastop v pokoronskem obdobju so z veseljem pričakovali tako člani glasbene zasedbe kot tudi občani Kungote.

V soboto so v Kungoti storili še en korak proti nekoliko bolj normalnim časom. Še preden so se odpravili na dopust, so člani Kungoške pleh muzike pripravili koncert na novem Vaškem trgu Plintovec.

Prisilni počitek je bil dolg, a v tem času glasbeniki svojih inštrumentov vseeno niso postavili v kot. Kot zadetek v polno se je že na prvem koncertu pokazalo novo prizorišče v občini Kungota. Vaški trg Plintovec bo kot kaže postal stičišče kulturnega in družabnega življenja v kraju.

Če ste koncert Kungoške pleh muzike zamudili, boste morali na naslednjega še nekaj časa počakati. Vseeno pa jih bo tudi naslednjega samostojnega koncerta zagotovo mogoče slišati še kje. Godba je namreč redna spremljevalka številnih dogodkov v občini Kungota.
Z novim prizoriščem in svežimi idejami bo Kungoška pleh muzika zagotovo poskrbela še za številne izjemne nastope. Želeli pa bi si, da bi v svoje vrste lahko privabili še kakšnega mladega glasbenika več.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj