spot_img

Koronavirus že v mariborskem UKC?

V zadnjem tednu

 

V Univerzitetnem kliničnem centru Maribor so danes testirali bolnike za morebitne okužbe koronavirusa. Kot smo izvedeli, naj bi bil virus potrjen pri eni osebi, zdravnici, ki je bila na potovanju v Vietnamu. Posledično so danes UKC zaprli za vse obiske,  paciente pa naj bi množično testirali za morebitne okužbe.

Za pojasnila smo poklicali v UKC in predstavnik za stike z javnostjo Janez Lencl  nam je razložili, da so res vzeli vzorce dveh oseb, a rezultati ne bodo znani prej kot jutri zjutraj. Kot nam je zaupal imajo jutri ob 8 uri zjutraj krizni sestanek: “Ne bomo sestali zaradi dveh testiranj, ampak tudi zaradi razmer v Italiji,” je še zaključil.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Dizelsko gorivo in kurilno olje 8 centov cenejša

Najvišji dovoljeni drobnoprodajni ceni dizla in 95-oktanskega neosvinčenega motornega bencina (NMB-95) izven avtocestnega križa bosta v naslednjem 14-dnevnem obdobju,...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel