spot_img

Konsenz za izgradnjo vodovoda vse bližje

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Projekt izgradnje vodovodnega omrežja v Spodnjem Podravju se zamika že nekaj časa. Na zadnji seji kolegija županov Spodnjega Podravja pa se zdi, da so navzoči deležniki končno našli rešitev za izgradnjo skupnega vodovodnega omrežja. Do 25. septembra je sicer še čas za pritožbe na potek investicije, a po zagotovilih župana občine Kidričevo Antona Leskovarja, po privolitvi občine Hajdina, ponovnih zamikov projekta ni za pričakovati.

Izgradnja vodovodnega omrežja na področju celotnega Spodnjega Podravja je vse bližje realizaciji. Pred časom je sicer bila celo ustanovljena tudi posebna delovna komisija za pospešitev realizacije projekta, a tudi tokrat brez zapletov ni šlo. Na zadnji seji kolegija županov Spodnjega Podravja je namreč prišlo do razhajanj med županoma občine Destrnik Franca Pukšiča in občine Kidričevo Antona Leskovarja.

Občina Hajdina se nekaj časa ni strinjala z projektiranjem, a je nato naknadno pristala na realizacijo Prvega sklopa izgradnje skupnega vodovodnega sistema, kar je kot pomembno odločitev ocenil tudi direktor občinske uprave ptujske občine Alen Jevtović.

Projektna dokumentacija bi zaradi črpanja sofinancerskih sredstev oz. sestave finančne konstrukcije naj bila oddana do 25 septembra. Do omenjenega datuma 25. septembra imajo vsi vključeni deležniki možnost pritožbe na potek realizacije projekta, a večjih zapletov tokrat ne pričakujejo.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Najmlajši hospitaliziran covidni bolnik je star 31-let

petek so v Sloveniji ob 7507 PCR-testih potrdili 2270 okužb z novim koronavirusom, je objavil Nacionalni inštitut za javno...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img