spot_img

Konec tedna popolna zapora Maistrove ceste

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Na Občini Šentilj obveščajo, da bo predvidoma od sobote, 2.10.2021, od 7:00 do nedelje, 3.10.2021, do 17.00 popolna zapora Maistrove ulice v Šentilju (med skladiščem Paloma in Občino Šentilj) zaradi asfaltiranja cestišča.

Obvoz v času popolne zapore za lokalni promet bo urejen po državnih in občinskih cestah – po Dunajski cesti, Mariborski cesti,  Jareninski cesti in Mladinski ulici. Udeležence v prometu prosijo, da upoštevajo spremenjeno prometno signalizacijo.

Eden največjih projektov letošnjega leta

Rekonstrukcija Maistrove ceste je sicer eden največjih projektov v letu 2021. Projekt predvideva tudi razširitev zelenih površin, saj bodo po celotni ulici zasadili 2440 grmovnih vrst ter 100 dreves.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Evropski milijoni za blaženje podnebnih sprememb

Vlada je v načrt razvojnih programov 2022–2025 uvrstila 12 novih projektov iz programa za blaženje posledic podnebnih sprememb in...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img