spot_img

Kolesarke od Ptuja do Juršincev

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Na ptujski občini so danes z Javnimi službami Ptuj podpisali pogodbo za gradnjo regionalne kolesarske povezave proti Juršincem. Kot je ob tem povedala županja Nuška Gajšek, je skupna vrednost projekta skoraj tri milijone evrov, od tega bo Evropski sklad za regionalni razvoj prispeval skoraj 1,7 milijona, država pa dobrih 400.000 evrov.

Mestna občina Ptuj je podpisala gradbeno pogodbo za izvedbo Gradnje regionalnih kolesarskih za zagotavljanje trajnostne mobilnosti v Spodnjem Podravju odsek 2 Ptuj- Juršinci. Izvajalec del bodo Javne službe Ptuj.

Namen projekta je izgradnja regionalne kolesarske povezave med Mestno občino Ptuj in občino Juršinci za zagotavljanje dnevne mobilnosti med Ptujem z zalednimi gravitacijskimi naselji in sosednjo občino. Kolesarska povezava vključuje območje dveh občin v Spodnjem Podravju. Začetek kolesarske povezave je v naselju Ptuj.

Projekt bodo izvedle Javne službe Ptuj z partnerji. Vodstvo podjetja pa pozdravlja dejstvo, da so bili v zadnjem času izbrani pri praktično vseh večjih projektih v MOP.

Izvajalec bi naj dela končal najkasneje do 31. marca 2023, ob ugodnih vremenskih razmerah pa tudi v zgodnejšem terminu.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Zadnje novice

Podrazličica omikrona v Podravju

V Sloveniji smo potrdili prvi primer nove podrazličice omikrona BA.2, je na novinarski konferenci potrdila direktorica NLZOH Tjaša Žohar...

VAŠ GLAS

Boste zaradi podražitev prisiljeni v dodatno varčevanje?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img