Ko ne najdeš več rešitev, zaviješ na Celjski sejem

0
217

1Celjski sejem vstopa v novo sezono s petimi izvrstnimi sejmi, ki vas bodo navdušili in kar je najbolje, ki jih boste lahko obiskali s samo eno vstopnico – Festival kave Slovenija, Altermed & GreenVita, Dnevi lovstva, Dnevi ribištva in ApiSlovenija. Na Celjskem sejmu med 17. in 19. marcem.

Podrobno boste spoznali skrivnosti dobre kave, raziskali vse možnosti dobrega počutja in zdravega načina življenja, se naučili vse o samooskrbi, spoznali boste lovce, ribiče in čebelarje ter seveda njihove izdelke, kupili boste lahko vso potrebno opremo in našli nov hobi. Ampak začnimo lepo po vrsti, po sejmih. Spoznajmo jih!

Altermed & GreenVita – sejem za zdrav način življenja in samooskrbo

Zdrav način življenja in samooskrba postajata vsak dan glasnejša spremljevalca na poti k dobremu počutju. Zato se moramo skupaj pogovarjati o vsem, kar nas dela zadovoljne in zdrave. In na tem sejmu boste našli veliko idej, kako poskrbeti zase, da se bomo zadovoljni soočali z izzivi vsakdanjega življenja.

Sejem bo dvignil zavest o pomembnih temah našega zdravja s pomočjo številnih pripomočkov in prehranskih izdelkov ter s strokovnimi predavanji o prehrani, gibanju, prehranskih dopolnilih, zdravilnih zeliščih. Na sejmu boste lahko spoznali ponudnike naravne kozmetike, ekoloških čistil, domačih izdelkov in pridelkov in vse, kar je potrebno za učinkovito samooskrbo – da boste pridelali najboljšo zelenjavo na svojem vrtu ali pa začimbe na okenski polici.

Festival kave Slovenija – odpočijte si ob skodelici kave in vsem, kar prija ob njej

Na Celjskem sejmu želijo s Festivalom kave Slovenija posvetiti pozornost novim trendom pri pripravi in pitju kave, jih ponesti med množico ljudi, obiskovalcev, ustvariti zahtevnejše potrošnike. Festival kave bo pisal tudi zgodbo butičnih okusov, ki vam jih bodo pričarali ponudniki čajev, domačega sladoleda in kavnih sladic, baklave, čokoladnih izdelkov, gina, temnega piva s kavo in lešniki, vin in še in še.

Festival bo strokoven, poljuden, poučen, predvsem pa prežet z novitetami. Partnersko sodelovanje z Združenjem Specialty kave Slovenija, predavanja, Ulica pražarjev, Kavno mesto z največjo kavarno in DJ-jem, cupping, tekmovanje, predstavitev opreme, zgodba čajev, slaščic, kavna kozmetika, vina, piva, žgane pijače v povezavi s kavo. Kavnih zgodb je veliko. In vse bodo na Festivalu kave Slovenija.


5 sejmov z 1 vstopnico

Da pa bo vaša sejemska izkušnja res popolna, pa boste v tem času, za ceno ene vstopnice lahko obiskali vseh pet sejmov. Vabljeni na najbolj popolno sejemsko izkušnjo dobrega počutja in skrbi za naravo ter številnih odgovorov na vaša vprašanja – 5 marčnih sejmov, Celjski sejem 17. – 19. marec 2023. Vstopnice so že na voljo v predprodaji po nižji ceni: https://shop.ce-sejem.si/celodnevna-vstopnica-za-marcne-sejme-od-17-do-19-marca/

 

Dnevi lovstva in Dnevi ribištva – dva popolnoma nova strokovna sejma namenjena lovcem in ribičem

Dnevi lovstva in Dnevi ribištva sta nova sejma strokovne narave, ki ju pripravljajo skupaj z Lovsko zvezo Slovenije in Ribiško zvezo Slovenije. Ker bo mogoč tudi ogled in nakup pestre izbire opreme in drugih pripomočkov za lov in ribolov, bo to odlična priložnost za vse, ki jih lovstvo in ribištvo zanimata ali pa še razmišljajo, kako in kje bi začeli. S pestrim spremljevalnim programom bodo nedvomno marsikoga navdušili, da se pridružijo kateri skupini.

Pri lovstvu bo bogat razstavni program zajemal vso opremo in pripomočke potrebne za uspešen in varen lov, opremo za lovske koče in sobe, preparatorstvo, sredstva za zaščito narave in divjadi, terenska vozila in še bi lahko naštevali. Predstavili se bodo tudi strokovnjaki športnega strelstva, kinologije in sokolarstva. Organizirano pa bo prav posebno državno prvenstvo v oponašanju jelenjega rukanja, poskusili pa boste lahko tudi najboljše lovske golaže. Tako zanimivega in razgibanega sejemskega dogajanja resnično ne želite zamuditi.

ApiSlovenija – največji strokovni čebelarski dogodek v Evropi

Kot je že tradicija, bomo na Celjskem sejmu v marcu dva dneva posvetili čebelarjenju. Tokrat se bo ta pomemben dogodek odvijal 18. in 19. marca. Razstavljavci sejma bodo predstavili opremo, pripomočke in materiale za čebelarjenje, dobre zgodbe, apiterapijo in kar se nam zdi izredno pomembno, inovacije v čebelarstvu. Obiskovalci bodo lahko vse našteto videli ter seveda preizkusili in kupili med in izdelke iz medu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here