Kmalu novo nogometno igrišče

V Občini Radenci se izvajajo številni projekti, s katerimi želijo dvigniti kvaliteto življenja. V Predlogu letošnjega proračuna so predvideli slabih 11,68 milijona evrov skupnih prihodkov ter skoraj 14,51 milijona skupnih odhodkov. Poleg obnove cest pa bodo največ denarja namenili prenovi nogometnega igrišča.

Uvodoma spomnimo, da je sprejem proračuna v Radencih spremljala burna razprava, kjer je župan Roman Leljak najavil, da v primeru ne sprejema proračuna odstopa kot župan.

Med pomembnejšimi investicijami spada tudi celovita prenova nogometnega igrišča, ob katerem bodo uredili tudi reflektorje.
Načrtujejo pa tudi obnovo cest in izgradnjo športne dvorane. Kljub koronakrizi so dela občini potekala nemoteno.

Kot večjo pridobitev župan poudarja tudi otvoritev novega medgeneracijskega centra, ki je na slavnostni otvoritve včeraj odprl svoja vrata za javnost in lokalne knjižnice, ki je pomembna pridobitev za vse občane.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content