Kljub zakupu, ostajajo brez parkirnega mesta

 

Ptujsko mestno jedro je problematično glede parkirišča in nič ne kaže, da bi se situacija kaj izboljšala. Na Vodnikovi ulici 2 že nekaj časa prihaja do problemov, saj zaposleni v podjetju Pošta Slovenije, navkljub zakupljenim zgolj 3 parkirnim mestom, zasedejo večino razpoložljivih površin. Kot poroča Štajerski tednik se zaposleni v drugih podjetjih in službah pritožujejo, da is je Pošta prisvojila  ves parkirni prostor, pa čeprav jim pripadajo zgolj tri parkirna mesta.
Najhuje je zjutraj

Parkirišča so najbolj zasedena zjutraj. Na Pošti so za Štajerski tednik pojasnili, da parkirišča zasedajo zaradi nalaganja pošiljk, ki jih kasneje razvozijo. Obenem pa priznavajo, da tri parkirišča za njihove potrebe nikakor niso dovolj. Težave jim povzročajo na cesti parkirana vozila, ki tam nikakor ne bi smela biti, saj obračajo na premajhnem prostoru.

Posledično so se na Pošti odločili, da bodo v prvi polovici letošnjega leta preselili logistične in paketne storitve na Mariborsko cesto na Ptuju. Potem se bo obremenjenost parkirišč v jutranjem času bistveno zmanjšala.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj