spot_img

Kljub koronavirusu so v Benediktu izpeljali deveto redno sejo

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

V Občini Benedikt so minuli teden občinski svetniki ponovno zasedali. Zaradi upoštevanja vseh varnostnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa je seja potekala v njihovem kulturnem domu.

Največ polemik je na dnevnem redu vzbujal odlok o rebalansu letošnjega proračuna, pa tudi odlok o obveznostih lastnikov in skrbnikov psov, odlok o javnem redu in miru, potrjevali so dokumentacijo za projekt in ureditev Motoričnega kotička in nekaj drugih točk, ki zadevajo življenje v občini.

Zamikajo se projekti sofinancirani iz državnih sredstev

Kot je razložil župan občine Benedikt Milan Repič so proračun že sprejeli decembra, a so ga na podlagi potrebe morali spremeniti. “V rebalansu smo upoštevali že učinke covida-19. Odločili smo se, da napravimo rebalans, čeprav že sedaj vemo, da bomo še enega morali narediti zaradi napovedanih sprememb – tako na prihodkovni kot tudi odhodkovni strani. Nekoliko bomo zamaknili projekte, ki bi naj bili sofinancirani iz strani države,” je razložil Repič.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Še pomnite? 12 mariborskih izdelkov, ki smo jih poznali vsi!

Zgodba o mariborski industriji se je začela pisati v času druge industrijske revolucije, ko so industrijski obrati skoraj v...

VAŠ GLAS

Pogoj PCT se mi zdi...

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img