spot_img

Kandidatka Leonida Polajnar (Gibanje Svoboda)

Leonida Polajnar, rojena 1.junija.1971 v Mariboru je šolanje začela na Osnovni šoli Janka Padežnika v Mariboru in izobraževalno pot nadaljevala na Srednji lesarski šoli Maribor. Po uspešno zaključeni srednji šoli je vpisala študij na ljubljanski Biotehniški fakulteti – smer lesarstvo. Po končanem šolanju se je zaposlila kot vodja mizarske delavnice v invalidskem podjetju Bodočnost. Sledila je dvoletna projektna zaposlitev v  Varstveno delovnem centru Polž in kasneje v prvem večjem trgovinskem centru v Mariboru – Baumax- kjer je bila vodja lesnega in gradbenega oddelka.

Nov izziv je po 6 letih našla na povabilo lastnikov v trgovinskem centru Rutar, kot vodja oddelka spalnic. Glede na dokaj naporno  poslovno pot v trgovinah pa se je želela vrniti v obrtništvo in podjetništvo. Zato se je zaposlila na Območni obrtno- podjetniški zbornici Maribor kot strokovna sekretarka strokovnih sekcij. Skozi uspešno delo in spoznavanje tega resorja tako strokovno kot skozi zakonodajo, ki je vplivala na njihovo delovno okolje, je  napredovala v direktorico te inštitucije.

To funkcijo opravlja že nekaj več kot 6 let. Dela tudi na EU projektih na področju prenosa lastništva- tudi kot svetovalka na Nacionalni točki SPIRIT. V prostem času se rada posveča smučanju, pohodom in gobarjenju, za kandidaturo v stranki Gibanje Svoboda pa se je odločila zaradi želje po dodatnem razvoju Maribora, kot tudi njegove širše regije.

- Oglas - spot_img

Več naših oddaj