Kaj si v novem letu največkrat obljubimo?

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Velika večina si je ob vstopu v novo leto zagotovo kaj obljubila. Novoletne zaobljube sicer med Slovenci, naj ne bi bile tako priljubljene, še manj pa efektivne. Skoraj 90-odstotkov se jih namreč ne uresniči. Preverili smo, kaj si ob vstopu v novo leto največkrat obljubimo.

Več športne aktivnost

Največkrat si mnogi zaobljubijo več športnih in prostočasnih aktivnosti, pa tudi splošno izboljšanje telesnega počutja. Posledično so fitnes centri v začetku januarja bolj obiskani.

Izguba odvečnih kilogramov

V povezavi z zdravim življenjskih slogom si mnogi želijo v novem letu izgubiti kilograme.

Opustitev alkohola

Po veselem decembru, ko večina pretirava s hrano in alkoholno pijačo, si večina želi opustiti alkoholne pijače.

Opustitev kajenja

Veliko kadilcev si ob prehodu leta zaželi, da bodo opustili cigarete. A večini, vsaj po statistiki sodeč ne uspe. Bolj uspešni so tisti, ki kajenje opustijo ob kakšni drugi priložnosti.

Usvojitev novih znanj

Velikokrat si kot izziv prihodnjega leta zaželimo novih znanj. Med najpogostejše zaobljube spada tako učenje novega jezika, igranje inštrumenta, plesa, kuhanja …

Varčevanje

Še bolj kot novega znanja si mnogi zaželijo več denarja. Posledično je ena najpogostejših zaobljub varčevanje.

Več časa zase

Ob hitrem tempu in vsakdanjih obveznostih velikokrat pozabljamo nase. Mnogi si tako obljubijo, da bi si privoščili več časa zase, dodatno masažo, da bi večkrat prebrali dobro knjigo ali počeli nekaj samo zase.

Več časa z družino in prijatelji

Ker nimamo časa zase, si ga velikokrat ne vzamemo tudi za družino in prijatelje. Tako si velikokrat zaželimo, da bi preživeli več časa v krogu svojih najbližjih.

Več potovanj

Med številnimi željami prevladuje tudi odkrivanje novih destinacij.

Osebne želje

Na svoj seznam mnogi dodajo tudi nakup novega avtomobila, se poročili ali zaljubili, imeli otroka, kupili stanovanje, zamenjali službo ali nekaj povsem drugega.

Karkoli ste si letos zaželeli, je pomembno, da se je lotite postopoma in korake, kar se da natančno načrtujete. A navkljub dodelani strategiji večini, po podatkih, kar 88-odstotkov, na svoje zaobljube pozabi že v prvi polovici januarja.

VAŠ GLAS

Could not load the poll.
- Oglas - spot_img

Napiši komnetar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:03:36

Darovalci rešujejo življenja

V UKC Maribor so otvorili fotografsko razstavo oseb s presajenimi organi 'Moja brazgotina, moje življenje'. Gre za razstavo aktov...

Hitre novice

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Skip to content