spot_img

Kaj prinaša Nacionalni razpis za izboljšanje dostopnosti do zdravstvenih storitev?

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Skupno je na ministrstvo za zdravje prispelo 73 ponudb na nacionalni razpis, pravočasnih je bilo 69.  Predmet nacionalnega razpisa so posamezne vrste zdravstvenih storitev za izboljšanje dostopnosti do zdravstvenih storitev, na katere pacienti čakajo nedopustno dolgo oziroma najdlje.

Kdaj bodo izbrali prejemnike sredstev?

Komisija za odpiranje ponudb bo devet izvajalcev, ki so pravočasno oddali ponudbo na nacionalni razpis, pozvala na dopolnitev vloge. Rok za dopolnitev je sedem dni od prejema poziva. Ministrstvo bo po prejetih dopolnitvah vlog opravilo izbiro med ponudniki, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje na nacionalnem razpisu in so pravočasno predložili popolno ponudbo, najkasneje do 31. 8. 2021. Sklep o izbiri izvajalcev se bo objavil na spletni strani Ministrstva za zdravje, https://www.gov.si/drzavni-organi/ministrstva/ministrstvo-za-zdravje/javne-objave-ministrstva-za-zdravje/.

Okvirna skupna vrednost storitev po ponudbah je 74 milijonov evrov. Skupno število vseh ponujenih storitev za leti 2021 in 2022 je 119.397 oziroma 98.819 storitev več, kot je razpisano v okviru nacionalnega razpisa.

Po končanem izboru ponudnikov, bo ministrstvo v primeru, da prijave na razpis ne bodo zadoščale za izvedbo vseh storitev za vse čakajoče nad dopustno čakalno dobo v okviru nacionalnega razpisa, pripravilo nov razpis.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img