V Rušah se je danes končala dopisna seja na kateri so občinski svetniki potrjevali Soglasje k imenovanju vršilca dolžnosti direktorja javnega zavoda za dolgotrajno oskrbo RAST Ruše. Novoustanovljeni zavod bo vsaj eno leto vodila magistra Marina Džogazovič.

Občinski svetniki Občine Ruše so na dopisni seji tako storili še en korak na poti do ustanovitve in zagona novega javnega zavoda v Rušah. Ustanovitev Javnega zavoda za dolgotrajno oskrbo Rast Ruše so mestni svetniki že potrdili, danes so tako izrekli soglasje k imenovanju vršilke dolžnosti direktorice.

Ruško županjo in svetnike je prepričala magistra Marina Džogazović, ki ima 13 let delovnih izkušenj s področja izvajanja socialno varstvenega programa pomoči družini na domu, socialnega varstva, področja zakonske in družinske terapije.

Nova vršilka dolžnosti direktorice ima opravljena tudi dodatna izobraževanja oziroma usposabljanja za vodenje skupin za samopomoč, izobraževanje v programu za strokovne delavce v verigi oskrbe za osebe z demenco pri izvajalcih socialnovarstvenih storitev za starejše ABC demenca. Vršilca dolžnosti direktorja se sicer imenuje za čas do imenovanja direktorja Javnega zavoda Rast Ruše.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj