Iz Maribora in Slovenske Bistrice brezplačno na Pohorje

V poletnih mesecih lahko izkoristite možnost brezplačnega avtobusnega prevoza iz Maribora na Roglo. Avtobus vozi vsak četrtek in vsako soboto, tako bo do konca avgusta. Brezplačni avtobus iz Maribora na Roglo dnevno pelje dvakrat, tolikokrat vozi tudi v obratni smeri. Podrobni vozni red je objavljen na spodnji sliki:

Iz Slovenske Bistrice brezplačno na Tri kralje

Občina Slovenska Bistrica pa tudi v letošnji poletni sezoni vabi k uporabi brezplačnega poletnega avtobusa, ki povezuje Slovensko Bistrico in Pohorje in je namenjen tako domačinom, kot tudi obiskovalcem naših krajev.

S tem želijo spodbuditi aktivno in zdravo preživljanje prostega časa v naravi in omogočiti dostopnost do nekaterih najbolj obiskanih točk na Pohorju, hkrati pa promovirati alternativne oblike naravi prijazne mobilnosti, kot so hoja, kolesarjenje, javni prevozi….

Brezplačni poletni avtobus vozi dvakrat dnevno, vsako soboto in nedeljo, na relaciji med Železniško postajo Slovenska Bistrica in RTC Trije kralji oz. Osankarico. Možen je tudi prevoz koles. Vozni red objavljamo spodaj:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj