spot_img

Igre na srečo v času koronavirusa

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V času koronavirusa ljudje več vlagajo v igre na srečo.“Večina ljudi še vedno raje izbere fizično-prodajna mesta, je pa dejstvo, da so ljudje sprejeli vplačevati tudi preko spleta ali mobilne aplikacije,” pravi Mateja Slamnik iz Loterije Slovenije.

Dejansko je skozi zgodovino veljalo, da so se ljudje v času kriz bolj vključevali v igre na srečo, v času koronavirusa pa ni tako. Glavni razlog je to, da je bila večina njihovih prodajaln zaprta, sedaj pa se slednja tudi počasi  ponovno odpirajo. Ob tem je Slamnikova dodala, da je delež tistih, ki vplačujejo prek spleta v zadnjem mesecu in pol močno naraslo. Po vzpostavitvi ustaljenega načina življenja pa bo zanimivo videti ali bodo ljudje še vedno igrali na spletu, ali se bodo vrnili v klasično prodajno mrežo.

Loto je sicer tista igra, ki jo Slovenci še vedno najraje igramo. Takoj za lotom pa sledijo mednarodne igre.  V skladu za sedmico je bilo v sredinem žrebanju lota točno milijon in pol evrov. Nazadnje je bil glavni dobitek vplačan 1. januarja letos, ko je milijon sedemsto tisoč evrov prejel igralec, ki je listek vplačal v Radečah.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

V Mariboru zvečer spominska slovesnost na pekrske dogodke

Ob Izobraževalnem centru Pekre bo danes zvečer potekala spominska slovesnost Mestne občine Maribor ob 31. obletnici pekrskih dogodkov. Slavnostna...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img