spot_img

Grožnje s smrtjo in strelna naboja

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Premier Janez Janša in obrambni minister Matej Tonin sta po poročanju medijev v petek prejela pošiljki z grožnjami s smrtjo, pismom pa sta bila priložena strelna naboja. Janši so poslali tudi fotografiji, na katerih so bile na njegovem obrazu in obrazih ožjih družinskih članov narisane tarče. Pošiljki sta bili naslovljeni na njun domači naslov.

Neznani pošiljatelj je v grozilnem pismu premierju Janši zapisal, da “ekipe čakajo na komando” in da bo premier “padel prvi”, enaka usoda pa čaka tudi podpornike vlade, pišejo mediji.

Toninu je neznani pošiljatelj v grožnji očital preračunavanje z izbiranjem političnih strani, ob tem pa zagrozil, da prihodnjih državnozborskih volitev ne bo dočakal. Zapisal je, da poznajo vse njegove poti, zato mu varnost ne bo mogla pomagati.

Pred tednom dni pa sta po poročanju portala N1 k Toninu prišla neznanca, ki sta se izdajala za opravljalca telekomunikacijskih meritev. Njegova soproga je zaradi sumov reagirala, ob tem pa se je izkazalo, da je ta dva človeka policija na enem od sredinih protestov pridržala zaradi napada na policiste.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Še pomnite? 12 mariborskih izdelkov, ki smo jih poznali vsi!

Zgodba o mariborski industriji se je začela pisati v času druge industrijske revolucije, ko so industrijski obrati skoraj v...

VAŠ GLAS

Pogoj PCT se mi zdi...

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img