spot_img

Gradnja športne dvorane v Dupleku

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Pri Osnovni šoli Duplek se, kljub izredni situaciji epidemije virusa covid -19, gradnja večnamenske športne dvorane nadaljuje. Župan Dupleka Mitja Horvat pravi, da bo gradnja predvidoma končana do septembra oziroma do začetka novega šolskega leta.

Župan je dodal, da ga zaradi gradnja športne dvorane zelo veseli: “Pravzaprav se že cela občina veseli nove pridobitve. Gre za dolgoletne sanje o izgradnji večnamenske dvorane. V bistvu jo potrebujejo naši otroci, potrebujejo jo vsi rekreativni in tudi profesionalni športniki v naši občini.” Dvorana bo gostila tudi različne družabne prireditve.

Investicija v celoten projekt gradnje večnamenske dvorane znaša nekaj čez tri milijone evrov. Nekaj čez milijon evrov je sofinancerskih sredstev. Nekaj je prispevka ministrstva za šolstvo in šport, ostalo pa je prispevek občine. Objekt je energetsko varčen, imel pa bo tri vadbene prostore, kar bo po besedah župana zadostovalo za potrebe osnovne šole in občine.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Sezona okužb dihal v polnem razmahu

Pediatri opozarjajo na velik porast števila virusnih okužb dihal pri otrocih, do česar je letos prišlo prej kot običajno....

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img