spot_img

Gostovanje Maribora v Domžalah

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Zadnja tekma uvodnega kroga nadaljevanja Prve lige Telekom Slovenije bo odigrana v Domžalah. Rumeni so tekmovalni premor preživeli na devetem mestu, z reševanjem sezone pa bodo pričeli s tekmo proti Mariboru. Štajerci ob Kamniški Bistrici vstopajo v novo obdobje, z novim športnim direktorjem in trenerjem. V velike čevlje Zlatka Zahoviča je stopil Oliver Bogatinov, novi športni direktor pa je odgovorno mesto trenerja zaupal Sergeju Jakiroviću.

Pričakovanja v taboru Maribora na tekmo z Domžalami so, kot vedno visoka in jasna.  Največji problem v igri Maribora je očitno preveč prejetih golov, s čimer se strinja tudi trener Sergej Jakirović

Trener ima največji izbor v vezni liniji, kjer pa je poleg Roka Kronavetra prostora zgolj za dva nogometaša. Proti tekaško močnejšim nasprotnikom bi v poštev prišla Aleks Pihler in Alexandru Cretu. Z obrambno naravnanimi moštvi pa izrazit defenzivec Blaž Vrhovec in Amir Dervišević, ki je kvaliteten izvajalec prostih strelov in kotov, katere bo Maribor proti »bunkerju« nasprotnikov nujno potreboval.

Na pripravljalnih tekmah z Nafto, Koprom in Bravom je bilo opazno, da ima Rok Kronaveter težave s svojo postavitvijoi na igrišču, saj se v bistvu ne ve ali igra pozicijo veznega igralca ali napadalno usmerjenega vezista v t.i. medprostoru nasprotnika. Mariborčane torej v Domžalah čaka zahtevno gostovanje, kjer bodo morali biti maksimalno skoncentrirani vseh 90. minut, če bodo želeli vpisati vse tri točke, ki pa jih bodo v lovu za vodilno Olimpijo, skorajda nujno morali osvojiti.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:03

Čistilna naprava v občinski lasti

V občini Radenci so v prvem polletju realizirali nekaj več kot desetino zastavljenega proračuna za letošnje leto. Skoraj polovico...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img