spot_img

Gospod Silvester ne pozna predaje

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Ko na različnih mostovih spremljamo aktualno politiko, ko nas virus drži v nemilosti že drugo jesen zapored in decembrske luči nakazujejo, da je še eno epidemiološko leto za nami, se vedno pokaže veliko srce Štajerske, ki ponosno spodbuja svojega junaka.

Alfi Nipič – Štajerc, ki je na radijskih valovih za vedno ugrabil silvestrovo, je bil minuli mesec hospitaliziran. Stanje se mu je naglo poslabšalo in kar 10 dni je preživel na intenzivni covid enoti.

Zdaj je za Slovenske novice potrdil, da se mu stanje izboljšuje. »V bolnišnico sem prišel nekje po 20. novembru, po nasvetu mojega zdravnika. Prišli so me iskat domov in me sprejeli v intenzivno enoto, vendar stopnjo niže. Tam sem bil 10 dni,« je o zdravljenju povedal Nipič, ki kar ni našel dovolj besed hvaležnosti zdravstvenemu osebju.

»Ti ljudje ti vsak dan dajejo moč. Občudujem jih, kako vse to zmorejo. Če tega ne vidiš, ne moreš verjeti, kaj počnejo dneve in noči.«

Legenda slovenske, pa tudi mednarodne, glasbene scene je svojo borbenost v preteklosti že pokazal, ko je po letu dni hudih zdravstvenih preizkušen kot feniks znova zavzel slovenske odre.

Da je Alfi zapisan v srcu Štajercev so na minuli nogometni tekmi dokazali tudi navijači NK Maribor, ki so mu v vzpodbudo in pogum za premagovanje covida posvetili transparent.

V imenu uredništva NET TV mu želimo vse dobro in čimprejšnje okrevanje.

 

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Mariborski turizem se po dveh letih vnovič prebuja

Na Štajerskem so turistične številke letos boljše od lanskih in se bližajo tistim iz predkoronskega leta 2019. V Mariboru...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img