spot_img

Filmski teden Evrope

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Zaradi odpovedi načrtovane projekcije v mesecu juliju Europe Direct Podravje v sodelovanju z GT22 in drugimi lokalnimi organizacijami v ponedeljek, 10.08.2020 ob 21:00  ponovno organizira brezplačno predstavo filma Stieg Larrson – Mož, ki se je igral z ognjem na Letnem kinu Minoriti.

Namen Filmskega tedna Evrope je približati raznolikost in bogastvo evropskega filma širši javnosti . Dodana vrednost tokratnega filmskega tedna so gotovo atraktivne lokacije, kajti vrhunske filme si bo mogoče ogledati na grajskih dvoriščih, mestnih trgih in vrtovih ter ob morju.

Več kot 20 filmov boste letos lahko videli v Izoli, Sežani, Ajdovščini, Novem mestu, Celju, Mariboru, Ptuju, Murski Soboti, Novi Gorici, Kranju, in Ravnah na Koroškem.

Filme, ki se predvajajo izbirajo po v naprej določenem ključu, vodilni pri projetku pa imajo tudi že plane za prihodnja leta, da bi slednjega spravili še na višjo raven, kot sedaj.

Filmski teden Evrope že vrsto let organizirajo regionalne informacijske točke Europe Direct v Sloveniji in RRA Severne Primorske v sodelovanju z lokalnimi partnerji ter s Centrom Ustvarjalna Evropa, Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji in Pisarno Evropskega parlamenta v Sloveniji.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:12

Stanovalci proti avtobusnemu stičišču na prenovljenem Trgu revolucije

Trg revolucije se nahaja v starem delu Maribora in odpira pot v staro mestno jedro. Najdemo ga na desnem...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img