spot_img

Evropski projekt v Benediktu se zamika v prihodnje leto

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Občina Benedikt je uspešno kandirala na razpisu “Evropa za državljane” in tako pridobila 25.000 evrov. S tem projektom zasledujejo dva cilja in sicer prispevajo k seznanjanju državljanov z Unijo, kot tudi krepitev Evropsko državljansko in izboljšanje pogojev za državljansko in demokratično udeležbo na ravni unije.

Projekt so želeli izpeljati na način, da bi v času, ko praznujejo teden občine Benedikt povabili partnerje in organizirali evropsko srečanje.Na srečanju bi gostili več kot 200 povabljencev iz osmih držav.

Čeprav se zaradi trenutnih razmer s vsebino projekta ne ukvarjajo, pa želijo, da bi se razmere v Evropi čimprej stabilizirale, da bi širši Evropi pokazali lepote občine Benedikt.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Evropski milijoni za blaženje podnebnih sprememb

Vlada je v načrt razvojnih programov 2022–2025 uvrstila 12 novih projektov iz programa za blaženje posledic podnebnih sprememb in...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img