spot_img

Drugačne počitnice z ZPM

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Zveza prijateljev mladine Maribor vsako leto organizira pester poletni počitniški program med katere spada tudi letovanje v VIRC Poreč. Zaposlene pa letos še posebej veseli dejstvo, da so lahko izpeljali večinoma vse načrtovane poletne aktivnosti in to kljub številnim zdravstvenim ukrepom.

Zadnji počitniški dan so v Zvezi prijateljev mladine Maribor v preteklih letih običajno zaključevali z Neresno olimpijado na Trgu svobode, ki pa je letos zaradi zdravstvenih ukrepov in priporočil ni bilo mogoče izvesti, so pa zato v ZPM otroke za zaključek počitnic odpeljali v Koruzni labirint.

Vodstvo Zveze je tako ob zaključku predstavilo letošnjo sezono, ki je bila sicer posebna, a zato nič manj uspešna in kvalitetna.
Velika zahvala za uspešno poletje gre predvsem prostovoljcem Zveze prijateljev mladine in zdravstvenim delavcem, ki so pozorno spremljali letovanja.

Številke poletne sezone so bile letos sicer nekoliko nižje kot v preteklih letih, a so vseeno presegle vsa pričakovanja in želje Zveze prijateljev mladine. Ob tem so bili letos otroci veliko bolj ubogljivi, kar dokazuje tudi podatek o zares nizkem številu predčasnih odhodov domov, zaradi nediscipline.

Ob sicer visokih številkah pa tako v naši regiji kot na območju celotne Slovenije nikakor ne smemo pozabiti na številni otroke, ki bi bili sicer upravičeni do zdravstvenega letovanja, a se ga zaradi situacije, odpovedi letovanj pri drugih organizatorjih ter številčnih omejitev niso mogli udeležiti.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:53

V Pekrah zadovoljni z obnovo Bezjakove ulice, a si želijo nadaljevanja ureditve cest

Krajevno skupnost Pekre je v obisku vseh lokalnih entitet mariborske občine lani obiskal župan Saša Arsenovič s svojo ekipo....

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img