Dež odnesel dogodek “Tezno deluje”

Zaradi slabega vremena so organizatorji odpovedali današnji dogodek “Tezno deluje”, ki smo ga napovedali tukaj. Dogodek bi se moral odvijati na košarkaškem igrišču ob Janševi ulici na Teznu, ki pa nima strehe. Dež, veter in padec temperature bi tako onemogočili izvedbo košarkaškega turnirja, ki je sestavni del dogodka. Prav tako slabo vreme onemogoča druženje, podajanje informacij na stojnicah in klepet z ljudmi.

“Izvedbi in ideji dogodka pa se nismo odpovedali. Predvidoma bomo dogodek izvedli sredi septembra, če le ne bo novih ukrepov zaradi pandemije Covid-19,” so sporočili organizatorji.

“Tezno deluje” je projekt, s katerim želijo na Zavodu PIP trajno vzpodbuditi povezovanje prebivalcev mestne četrti Tezno z nevladnimi organizacijami ter z Mestno občino Maribor.
Tezno za pilotni projekt sodelovanja občanov, nevladnih organizacij in Mestne občine Maribor ni bilo izbrano naključno. V Zavodu PIP so namreč s sociodemografsko analizo ugotovili, da je Tezno ena od bolj socialno degradiranih mariborskih četrti.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj