spot_img

Dela na Železniškem mostu se nadaljujejo

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Zaradi prenove Železniškega mostu, bo cesta na Oreškem nabrežju v sredo ponovno zaprta v obe smeri. Kot so sporočili iz občinskega podjetja Nigrad, je cesta zaprta zaradi sanacije robnega venca na podvozu železnice. Izvajalec del pa je podjetje Pomgrad.

Most morajo ojačati 

Dela se bodo tako nadaljevala tudi v sredo, ko bo cesta zaprta za osem ur med 7. in 15. uro. Ker želijo most ojačati, da bodo na njem vozili tudi 750 metrov dolgi vlaki, morajo sedaj ojačati njegov obočni viadukt, ki je del opornika premostitvenega objekta preko Drave. Glede na to da so razen Koroškega vsi mariborski mostovi dokaj stari in grajeni po zastarelih predpisih, bodo prej ko slej vsi deležni nujno potrebne ojačitve oziroma rekonstrukcije.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

V Mariboru zvečer spominska slovesnost na pekrske dogodke

Ob Izobraževalnem centru Pekre bo danes zvečer potekala spominska slovesnost Mestne občine Maribor ob 31. obletnici pekrskih dogodkov. Slavnostna...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img