V Rušah so ta konec tedna uspešno izpeljali Rekreativni dan športa, ki je prinesel nekaj predkoronskega vzdušja. Čeprav je vreme organizatorjem večkrat ponagajalo, so v Športnem parku Ruše pod streho spravili večino predvidenih aktivnosti. Ob druženju vseh generacij je bilo mogoče videti in se preizkusiti tudi v nekaterih športih, ki pri nas zaenkrat še niso tako prepoznavni. Eden takšnih športov je Bike Polo, ki jasno izhaja iz Pola, le da igralci v tem primeru sedijo na kolesih in ne na konjih. Šport je dinamičen in zanimiv, v Rušah pa so ga mnogi tokrat videli prvič.

Po dolgotrajnem čakanju na izboljšanje epidemiološke slike so bili v Rušah že zelo nestrpni in so težko pričakovali trenutek, ko bo organizacija tovrstnih dogodkov spet mogoča. Glavna naloga športnih delavcev v Rušah bo, da športno udejstvovanje Rušanov vrnejo na predkoronsko raven.

Temu je namenjen tudi dan športa, ki se je v Rušah že dobro prijel. V soboto so tako v Športnem parku Ruše poskrbeli za pester športni in zabavni program.
In tako bo tudi v bodoče. V Cezamu, ki upravlja tudi s Športnim parkom Ruše, do konca poletja pripravljajo še vrsto drugih športnih, kulturnih in družabnih dogodkov.

Tako kot v minulih letih se lahko tudi to poletje vsak četrtek v Rušah sicer preizkusite tudi v veslanju na Dravi. Veslati je mogoče vsak četrtek med 16. in 20. uro pri Čolnarni pod Športnim parkom Ruše.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj